Ketaus keptuvė - gali būti naudojama ant įprastų viryklių ar indukcinių viryklių.
Ketaus indai puikiai kaupia šilumą, o tai reiškia, kad mūsų patiekalai gaunami palaipsniui ir tolygiai. Jie taip pat daro didelę įtaką mūsų sveikatai. Natūralios medžiagos, tai yra ketaus, naudojimas, naudojant kitus indus, sumažiname kenksmingų medžiagų, patenkančių į maistą, kiekį. Papildomas privalumas yra tai, kad ruošiant indus ketaus induose, išsiskiria nedidelis kiekis geležies, kuris yra būtinas mūsų kūnui. Tai neabejotina nauda, ypač žmonėms, kovojantiems su anemija.
Juodas paviršius buvo gautas dėl unikalaus ketaus deginimo augaliniame aliejuje labai aukštoje temperatūroje proceso. Paviršius papildomai oksiduotas, o tai sumažina polinkį rūdyti. Puodą rekomenduojama periodiškai konservuoti, visą paviršių sutepant plonu kepimo aliejaus sluoksniu.
Skersmuo 31 x 8,3 cm
Tinka visų tipų viryklėms, įskaitant indukcines virykles